Warsztaty kulinarne – dietetyka sportowa
Jeśli jeszcze nie słyszałeś o warsztatach kulinarnych w Warszawie, prowadzonych w Centrum Badań Wydolnościowych, Planowania Diety i Treningu Olimpiakos, koniecznie o nich przeczytaj. Jest to bowiem doskonała okazja do tego, aby zdobyć dużą wiedzę z zakresu dietetyki sportowej oraz nauczyć się przygotowywać odpowiednio zbilansowane posiłki. Możesz dzięki nim zyskać dużo lepsze wyniki, a także szybciej się regenerować.
Podczas warsztatów dowiesz się, jakie są główne zasady odżywiania sportowców, poznasz tajemnice programów żywieniowych mistrzów, a także rozwiejesz swoje wątpliwości związane z przygotowywaniem posiłków. Nauczysz się także wykonywać je samodzielnie, gdyż na kursie stworzysz ze wsparciem ze strony eksperta 5 dań. Na zakończenie otrzymasz certyfikat, który będzie potwierdzeniem udziału w warsztatach.
Gotowanie z Justyną Mizerą
Do poprowadzenia kursu zaproszono znanego w całym kraju eksperta – Justynę Mizerę. Jest ona dietetykiem sportowym o dużym doświadczeniu. Zajmowała się komponowaniem diety dla mistrzów olimpijskich i mistrzów świata. Posiada ona nie tylko wykształcenie kierunkowe, ale także jest współautorką artykułów naukowych dotyczących diety sportowców. Brała udział w programach telewizyjnych:
• „Tajemniczy składnik” w telewizji POLSAT,
• „Cofnij czas” w telewizji TVN Style,
• „Teraz Kuchnia” w telewizji TVN Meteo Active.
Występuje także regularnie w roli eksperta w programach śniadaniowych. W trakcie prowadzonych przez nią warsztatów będziesz miał okazję zadać jej nurtujące Cię pytania i uzyskać na nie wyczerpujące odpowiedzi.
Kursy kulinarne w Olimpiakos odbywają się w profesjonalnej kuchni w niezwykle miłej atmosferze.
04-766 Warszawa
tel. 516-183-830